Vil du jobbe med oss?

Låsesmeden Tromsø AS søker nye montører til faste stillinger. Markedet er i stadig vekst og utvikling, og vi har bestemt oss for å styrke staben for å kunne ta fatt på enda flere nye og spennende oppdrag.

Arbeidsoppgaver varierer etter typen oppdrag, men hovedoppgavene består i montasje, service- og vedlikeholdsarbeid relatert til låsesmedfaget. Noe administrasjon samt rutinemessige ordensoppgaver inngår også i stillingens ansvarsområde.

Vi søker deg som er selvstendig, pålitelig, lærevillig og serviceinnstilt. Du må være god på å se løsninger samt like å jobbe i en hektisk hverdag og ta fatt på nye utfordringer. Det er en stor fordel om du har utdanning og/eller erfaring fra elektro, tømrerfag eller mekaniske fag, men andre faglige kvalifikasjoner innen håndverksdisipliner kan også være relevante. For å jobbe som låsesmed er det et krav at du kan vise til en plettfri vandelsattest.

Vi har et godt arbeidsmiljø og tilbyr lønn etter kvalifikasjoner. Du vil få mulighet til å utvikle deg faglig blant dyktige kollegaer. Nødvendig opplæring gis og vi kan legge til rette for kurs og utdanning ved behov. Vi utstyrer alle våre montører med godt verktøy og moderne firmabiler.

Låsesmeden Tromsø AS er en låsesmed med lokal forankring i Tromsø. Vi har fokus på kvalitet og har høy kompetanse på både produkter, løsninger, regelverk og montasje. Vår filosofi er å være en seriøs aktør og samarbeidspartner innen lås, beslag og fysisk sikring. Låsesmeden Tromsø AS etterstreber gode løsninger og setter verdier som trygghet og tillit høyt. Blant våre kunder er både entreprenører, byggherrer, firmaer og sluttbrukere. Vi har ikke som mål å være den største aktøren i markedet, men å være den beste.

Høres dette ut som noe for deg? Send søknad og din CV til andreas@lastromso.no.

Søknadsfrist: 1. mars